29. tammikuuta 2013

Pääsivun tiedot ja kilpailuita facebookissa

Otsikko kertoo jo melkein kaiken :) Melko hintsua ollut ideanikkareiden päivittelyt viime aikoina. Ei hätää, vielä niitä on tulossa. Pääsivu on nykyiseltään http://www.nettivinkki.com. Kurkkaa vaan :) Jos haluat kaikki kivat netin jutut ekana tai tykkäät kilpailuista niin tykkää meistä facebookissa vasemmalla olevan linkin kautta.Jos haluat heti jättää yhteystietosi kilpailuita varten, niin kilpailulomakkeeseen pääset tästä.

No mitä ja miksi ja mitä siitä muka hyötyy? Siitä hyötyy mukavaa yhdessäoloa ja kivaa tekemistä! Me olemme harrastelijoita. Älkööt siis odotakokaan grafiikkamme tai web-suunnittelumme olevan ammattilaisten tasolla. Itseasiassa suurin osa meistä on hoitoalalla :)Saattaa olla että kuitenkin perustamme pikapuoliin jonkinmuotoisen yrityksen, jotta homman käsittely olisi helpompaa. Me haluamme harrastaa näitä juttuja, mutta se ei ole ilmaista. Ohjelmistot ovat kalliita ym. Saamme mainostuloja ja kuulumme affiliateverkkoihin. Meillä on muutama vakituinen sponsori. Toteutamme erikseen myös kampanjoita ja arvontoja, joista meille maksetaan rahaa. Teemme verkkosivuja ja nykyään etenkin facebooksivujen välilehtiä jonkin verran. Omien töidemme ja koulujemme sallimissa puitteissa. Näistä kaikista meille edelleenkin maksetaan rahaa :) MUTTA meidän ideamme on kustantaa niillä rahoilla kaikki. Toinen idea on ylläpitää yhteisöä, jossa jaetaan kaikkea mukavaa. Yleensä tutustumme tarkoin juttuihin joihin lähdemme mukaan. Kaikista eniten ja juuri sen jäljelle jääneen rahan jaamme teille lukijoille arpajaisten ja kampanjoiden muodossa. No myönnettäköön, että joskus on kiva järjestää myös saunailtoja homman suunnittelun puitteissa. Ja ne saunaillan eväät eivät myöskään ole ilmaisia =D Tähän vain on aikaa aina vain harvemmin ja harvemmin :)

Kiitos ja Aamen :)

1 kommentti:

  1. Ihan kiva että keräätte näitä juttuja tänne, ovat todella hyödyllisiä. Harvemmin ihmiset enää jaksavat nähdä vaivaa ja rakennella tällaisia hyödyllisiä yhteisöjä ja portaaleja.

    VastaaPoista

Mielipiteet tänne looraan. Kaikki kommentit kelpuutetaan.