20. syyskuuta 2012

Talvi tulossa, sähkölaskut kasvavat, niinkö?

Talvi tulossa ja sähkölaskut alkavat jo jännittää? Nyt on hyvä aika testata maksatko liikaa vai voisiko halvemmallakin päästä.

Sähköyhtiöiden reaalilaskutukseen siirtyminen on aiheuttanut harmaita hiuksia monelle. Hieno juttu, kun ei tarvitse pelätä postilaatikolla käyntiä tasauslaskujen aikaan, mutta kaikenkaikkiaan tasainen laskutussysteemi oli monelle parempi. Kesä- ja talvikuukausien ero sähkölämmitteisissä taloissa saattaa olla jopa yli 500e. Kysäisimme sähkölaitokselta mahdollisuutta tasata laskua eri kuukausille. Saimme vastauksia; "Se ei ikävä kyllä ole mahdollista" ja "tilanne edellyttää nyt vähän uudenlaista taloudenhallintaa".

Superkilpailuttaja-kilpailutuspalvelu tekee sähköyhtiön kilpailutuksen asiakkaan kannalta entistä helpommaksi, läpinäkyvämmäksi ja mikä parasta, asiakas saa kilpailutuksen hyödyn heti sopimuksen alkaessa selvänä rahana tililleen. Kertamaksuna saatavalla säästöllä saattaa jo maksaa yhden talkikuukauden sähkölaskun.

Superkilpailuttaja maksaa kilpailutuksen hyödyn asiakkaalle heti sopimuksen teon yhteydessä. Tavallisessa kilpailutuksessa sähkösopimuksen hinta laskee ja kuluttaja saa joka kuukausi pienen säästön. Superkilpailuttajan kautta sähkösopimuksen hinta pysyy ennallaan, mutta koko tulevan sopimuskauden säästöt saa tililleen heti sopimuksen alkamishetkellä.